Bouwen binnen de Retail vindt altijd plaats onder tijdsdruk, met vaak last minute wijzigingen. De Retailer wil immers in een zo kort mogelijke (sluitings)tijd zijn winkel verbouwen naar een nieuw concept, met een topresultaat. Het prikkelen van de consument is voor de Retailer de mainfocus geworden.

FlexaGroup is een bouwer van Retail omgevingen en kent deze dynamiek als geen ander. We voelen ons goed binnen deze dynamiek en pakken graag door. Bij iedere verbouwing van een winkelconcept gaan we voor goud. Daarnaast zijn we altijd kritisch op de manier van bouwen en denken we actief mee in betere bouwoplossingen voor de toekomst. Dit doen we met passie voor het vak en vanuit de wens om de klant altijd een topresultaat te bieden.
Onze focus ligt op de Retail vanuit de overtuiging dat je moet doen waar je goed in bent. Daarnaast zijn we actief in enkele gelieerde branches, zoals kantoorpanden, horecagelegenheden, hotels en dergelijke. Binnen de winkelbouw is FlexaGroup inzetbaar voor totaalbouwprojecten (turn key) of deelprojecten van demontage/sloop, ruwbouw tot opbouw/afbouw.Onze inzet kan plaatsvinden op urenbasis of als aangenomen project. Afhankelijk van uw wensen hierin kunnen we deze praktische invulling samen afstemmen.